Dobranov 78, 471 21 Česká Lípa +420 487 882 288 obchod@krofian.cz
img
Krofian

Instalace Mexiko - výzva a úspěch týmu – první tři týdny

Instalace Mexiko - výzva a úspěch týmu – první tři týdny

Po příletu do Mexika se tým, složen z projektového vedoucího Martina Dohnala a týmu mechaniků a elektrikářů Tomáše Zemana, Jiřího Štetiny, Ladislava Málka a Miroslava Horáka okamžitě pustil do práce. Instalace samotná nebyla jediným hlavním úkolem. Během pobytu bylo třeba koordinovat komunikaci mezi námi, zákazníkem a naším lokálním servisním partnerem pro oblast Střední Ameriky. Koordinace mezi třemi různými týmy představovala náročnou výzvu.

V průběhu instalace jsme museli čelit náročným podmínkám v podobě vysokých teplot a prachu. Bylo třeba se mimo jiné vyrovnat i s kulturními rozdíly a odlišnými pracovními návyky místních pracovníků. Naši kolegové však ukázali odhodlání a schopnost adaptovat se, což vedlo k harmonizaci všech procesů.

Díky zajištění vhodného zázemí v hotelu s posilovnou a bazénem jsme mohli ve volných chvílích načerpat nové síly. Při výjezdech jako je tento je kvalitní odpočinek velmi důležitý pro dobrý výkon v cizích podmínkách. Příjemně nás překvapilo vynikající jídlo a společné rekreační aktivity, které jsme organizovali spolu s našimi servisními partnery. Grilování, návštěva místních trhů, dokonce i výlet do divočiny, to vše byly skvělé příležitosti, jak se sblížit a upevnit vzájemné vztahy.

Tento projekt jasně ukázal, že úspěšná instalace není jen o technologii a fyzické práci, ale také o spolupráci, komunikaci, vzájemném porozumění a akceptaci kulturních rozdílů.

Naše práce ale není zdaleka u konce. Čeká nás další fáze projektu na doladění a optimalizaci instalace.

Tímto bych chtěl poděkovat celému týmu za jejich obrovské nasazení a neúnavnou práci v náročných podmínkách. Ukázali jsme, že jsme schopni nejen překonávat výzvy, ale také z nich vytěžit maximum. Těším se na další úspěšné projekty a na nové příležitosti, které nás čekají.

Martin Dohnal, Projektový manažer senior

img
docxfilePDF