Dobranov 78, 471 21 Česká Lípa +420 487 882 288 obchod@krofian.cz
img
Krofian

Uspoříme 5 milionů ročně!

Uspoříme 5 milionů ročně!

Na lince - vstřikovací lis na výrobu plastových dílů - stojí 2 operátoři pro kontrolu a kompletaci. Je to technologie vysoce vytížená a tak je provoz nepřetržitý, třísměnný (tedy min 6 operátorů). Jeden operátor stojí firmu přibližně 50 000 Kč měsíčně (odvody-režie). Dohromady za všechny je to tedy min. 300 000 Kč za měsíc. Roční výdaje pak vzrostou na 5 000 000 Kč.

Naším řešením nahradíme obslužné a dodatečné procesy, zastoupeny lidskou silou, roboty. Umí jak montáž pouzder, šroubů, lisování, značení, vizuální kontrolu až po finální balení. Nejsou nemocní, nechybují, pracují nepřetržitě.

Navíc v případě změny výroby, díky výměnným lůžkům na výrobky a univerzálním robotům, lze stroj snadno dále přestavět na jiný výrobek.

Náš poslední projekt byl o rozšíření vstřikovacích lisů o moduly, které nahradí právě obslužné procesy. Výroba plastových dílů je specifická svou rychlostí (náš současný projekt 9,5s / díl), a nutností vyrábět 24/7 (či měnit nástroje).

Stroj má kompaktní rozměry a vejde se snadno do uliček mezi stroje. Funkce lisu je simulována na naší montáži (přípravek a komunikační rozhraní) a po dovozu k zákazníkovi oživíme a instalujeme v krátké době.

Ukázka linky

img
docxfilePDF